Knight Online Rebirth Sistemi Nedir?


Rebirth knight online oyunu içinde yer alan bir sistemdir. İngilizce bir kavramdır. Bunun Türkçe olarak karşılığı yeniden doğmak demektir. Bundan faydalanmak için belli başlı şartları taşımak ve bunlara tam bir uyum sağlamak gerekmekte. Bu sayede birçok değişik avantaj elde etmek mümkündür. Tabi ki giriş işlemlerini ko-cuce üzerinden tamamlamalısınız.
Rebirth Sisteminin Özellikleri Neler?
·         Mevcut sisteme dahil olabilmek için seviyelerin 100 ve 83 olması lazım. Bunun  EXP şeklinde ifade edildiğini görmekteyiz.
·         Ardından koyulmuş olan hedefler doğrultusunda ilerlemek gerekmekte. Böylelikle karakterinizin gelişmesi mümkün olacaktır.
·         Bunun için belli bir süreç söz konusudur.
·         İlk olarak Moradan adıyla bilinen yere gitmek gerekiyor.
·         Burada yer alan Mackin kısmı üzerinden görev alınması şarttır.
·         Bunun sayısının 3 olması lazım.
·         Görevlerin tamamlanmasının hemen ardından bir eşya alınır. Bu bir nevi ödüldür. İsmi ise rebirth permit şeklinde tanımlanmıştır.
·         Daha sonra bu eşyayı görev alınan yere vermek gerekmekte.
·         Stat puanlarının dağıtılması ve bunun karakterlere yapılması şarttır.
·         Bunun sonrasında rebirth süreci de tamamlanmış olur.
Seviye arttırma için exp en yüksek seviyeye çıkarılmalıdır. Zenginlik arttırma konusunda ise karakterin geliştirilmesi esastır. Onur arttırmayı, dahil olunan ırkı onurlandırmakla ko-cuce serverı üzerinden kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Böylelikle birçok kazanım elde etmek mümkündür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lisans Tez Yazım Kuralları

Tez Sunumu Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 8 Detay

Online Casino Sitesi