Özel Spa ve Masaj Hizmetleri


Türk hamamı özelliklerinin hepsini taşıyan Antalya hamam hizmetlerimizden profesyonel olarak yararlanabilirsiniz. Göbek taşı, kurnalar, buhar odası ve havuz hizmetinin tamamının bulunduğu hamam hizmetimiz, masaja girmeden önce sizi daha rahatlatacak ve vücudunuzun toksinlerden arınmasını sağlayacaktır.
Özel Masaj Hizmetleri
Antalya mutlu son masaj salonu profesyonel sunduğu masaj hizmetiyle, sizleri kaliteyi ve profesyonelliği sunmaktadır. Masaj uzmanlarımız, uyguladıkları masaj teknikleri sayesinde, vücudunuzdaki ağrılı noktayı keşfeder ve anında müdahale ederek, sizi rahatlatır.
Sertifikalı ve eğitimli olan her bir masaj uzmanımız tarafından kişiye özel uygulanan masaj teknikleri sayesinde hem rahatlamış olur hem de uzun süre etkisini gösterecek masaj terapisiyle, daha dinç ve sağlıklı bir bedene kavuşmuş olursunuz.
Konfor ve Rahatlık içinde Masaj Teknikleri
Antalya mutlu son masaj merkezimiz; Lara, Belek, Manavgat ve Kemer şubeleriyle Antalya halkı ve Antalya’yı ziyarete gelenler için profesyonel masaj, sauna, buhar odası ve hamam hizmeti sunmaktadır.
Buhar odası, hamam ve sauna hizmetleriyle rahatlamanıza olanak tanıyan hizmetlerimiz sonrasında alacağınız masaj hizmetiyle çok daha rahatlamış ve dinçleşmiş olarak merkezimizden ayrılabilirsiniz.
Profesyonel ekibimiz sunduğu masaj hizmetleri arasında;
·         Kil ve yosun masajı
·         Spa masajı
·         Tai masajı
·         Taylan masajı
·         İsveç masajı
·         Taş masajı
·         Sporcu masajı
·         Sırt masajı
·         Baş-omuz masajı
·         Derin doku masajı
·         Aroma terapi masajı ve daha birçok masaj tekniği bulunmaktadır.
Tesisimizde hizmet veren personelimiz ve uzman masaj ekibimiz; güler yüzlü, işinin uzmanı, deneyimli ve sertifikalı kişilerden oluşmaktadır.
Antalya spa merkezimizin; sauna, hamam, buhar odası ve masaj hizmetlerinden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, www.antalyamasaj.com.tr adresimizden e-posta atmak ya da 0539 916 84 94 numaralı hattımızdan randevu almaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lisans Tez Yazım Kuralları

Tez Sunumu Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 8 Detay

Online Casino Sitesi