3d Max Kursu


3d Max kursu, Biladım kalitesiyle çok uzun yıllardan beri veriliyor. Değişik alan ve sektörlerde kullanılan programı tam olarak öğrenebilmek adında kayıt olabilir, son derece profesyonel olan kadrodan gerekli eğitimi uygulamalı bir şekilde alabilirsiniz.
3d Max Kursu İçerik ve Şartları
Bu programa dair 12 yıllık bir deneyime sahip olan Biladım, en güncel 3d Max kursu ile beklentileri fazlasıyla karşılamakta. 2019 versiyonunun verildiği bu süreç içerisinde farklı birçok özelliği çok kısa süre içerisinde öğrenmeniz mümkün. Bunların arasında ilk olarak 2 boyutlu çizimler yer alıyor. Bu şekilde spline olarak bilinen yöntemi, başarılı tasarımlar oluşturabilmek için kullanabilecek kapasiteye sahip olabiliyorsunuz.
Sonrasında ise mesh ve polly modelleme olarak bilinen içeriklere geçilmekte. Böylelikle tasarımlar, 3 boyutlu bir görünüme rahatlıkla kavuşabiliyor. Vray render olarak bilinen motorun öğrenimi, yine bu kursla son derece kolaydır. Bunun sonrasında tasarımların fotorealistik bir kimlik kazanması çok kolay.
Obje ve ürün tasarımı, fuar stantlarının dizayn edilmesi, dış ve iç mekan uygulamaları, alınacak olan eğitim sonrasında başarılı bir biçimde yapılabilir. Peyzaj mimarları, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, stant üreten mobilya işletmeleri bu kursa katılabilirler. Aynı zamanda Televizyona animasyon yapanlar, teknik çizim işinde olanlar, meslek lisesinden mezun olanlar ve tüm teknikerler de bu eğitimi alabiliyorlar. Toplamda verilen eğitim süresi ise 60 saat olarak gerçekleşmekte.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lisans Tez Yazım Kuralları

Tez Sunumu Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 8 Detay

Online Casino Sitesi